Diureettien salaisuus, josta kukaan ei puhu

Diureetin salaisuus

Säännölliset kofeiinin juojat ovat vähemmän herkkiä kofeiinin diureettiselle vaikutukselle. Jotkut ihmiset pelkäävät, että kofeiinipitoiset juomat kuivattavat meitä, mutta tämä on totta vain silloin, kun juomme suuria annoksia kofeiinia emmekä tarpeeksi vettä. Vesi on terveellisin juoma, jota voimme saavuttaa - ei sokeria, ei kaloreita - mutta onko se aina paras tapa nesteyttyä kuumina päivinä? Jos kulutamme liikaa jompaakumpaa, elimistö ryhtyy toimiin tasatakseen asioita osmoosilla, joka on prosessi, jossa vesi kulkee solukalvojen läpi. Runsaan nesteen juominen kerralla voi saada enemmän vettä kulkeutumaan kehon läpi ja virtsan muodossa kosteuttamatta meitä ensin. Montenegro sanoo, että nesteytystä ei ole tutkittu niin paljon viime vuosina, mutta siinä on luultavasti enemmän kuin ymmärrämme. Keskimääräinen ihminen ei menetä niin paljon vettä, että hän tarvitsee urheilujuomia, sanoo Appalachian State Universityn biologian professori ja North Carolinan tutkimuskampuksen Human Performance Laboratoryn johtaja David Nieman. Meitä on pommitettu viesteillä, joissa kerrotaan, että litran veden juominen päivittäin on hyvän terveyden, enemmän energiaa ja upean ihon salaisuus ja että se saa meidät laihduttamaan ja välttämään syöpää.

Lue lisää tästä BBC Future -artikkelista: Kuivaako kahvi ja tee todella meitä? Auttaakseen selvittämään tosiasian fiktiosta BBC Future päivittää joitain suosituimmista ravitsemustarinoistamme arkistostamme. Liity miljoonan tulevaisuuden fanin joukkoon tykkäämällä meistä Facebookissa tai seuraamalla meitä Twitterissä tai Instagramissa. Yksi tunnetuimmista kardemumman käyttötavoista on nestemäinen valmiste. Juuren keite, 2-4 unssia litrassa vettä, vähennetty tuoppiin, otettu 1-2 ruokalusikallista tarpeen mukaan. Kuinka kauan pärjäät ilman vettä? Todisteet viittaavat kuitenkin siihen, että elektrolyyttejä sisältävät urheilujuomat - kuten natriumia, kaliumia, magnesiumia ja kalsiumia - voivat kosteuttaa meitä paremmin kuin vesi. Koska maito sisältää tarpeeksi sokeria tämän prosessin toteuttamiseksi, maito eroaa hyvin paljon sokeripitoisista juomista. Maito sisältää luonnollisesti suolaa ja laktoosia, sokeria, jota tarvitsemme pieniä määriä edistämään veden imeytymistä suolistossa, Maughan sanoo.

Solukalvot, joiden läpi vesi kulkee kiertääkseen kehoa, päästävät vain veden ja hyvin pienten molekyylien läpi. Tasapainoinen ruokavalio sisältää normaalien juomamme rinnalla riittävästi nesteitä, jotta ihminen saa kaiken tarvitsemansa, sanoo huippu- ja ammattiurheilijoiden suoritusravitsemuskonsultti Sophie Killer. Kofeiinipitoiset juomat saavat kehon tuottamaan enemmän virtsaa, mutta ne sisältävät myös vettä, joka yleensä enemmän kuin kompensoi kofeiinin aiheuttamaa nestettä, Maughan sanoo. Itse asiassa, hän sanoo, tee ja kahvi ovat hyvä tapa nesteyttyä, koska juomme todennäköisesti enemmän jotain mistä nautimme. Toinen tapa pysyä nesteytyksessämme on juoda teetä ja kahvia. hydrochlorothiazide 25mg verkossa Eplerenoni ja spironolaktoni toimivat hieman eri tavalla kuin amiloridi ja triamtereeni. Esimerkkejä kaliumia säästävistä diureetteista ovat: - Amiloridi. Loop-diureetit ja tiatsididiureetit ovat vahvempia kuin kaliumia säästävät diureetit mitä tulee munuaisten pyörtymiseen. Kaliumia säästävät diureetit ovat lääkkeitä, jotka lisäävät diureesia (virtsaamista) kaliumin menettämättä.

Koska loop- ja tiatsididiureetit lisäävät natriumin kulkeutumista distaalisten tubulusten distaaliseen segmenttiin, tämä lisää kaliumhäviötä (mahdollisesti aiheuttaen hypokalemiaa), koska distaalisen tubuluksen natriumpitoisuuden kasvu stimuloi aldosteronille herkkää natriumpumppua lisäämään natriumin takaisinabsorptiota vastineeksi kaliumista ja vetyioneja, jotka häviävät virtsaan. Suuremmat annokset lisäävät ruokahalua. Se sisältää kahdeksan kompleksia: (1) termogeeninen kompleksi; (2) metabolinen kompleksi; (3) kilpirauhaskompleksi; (4) diureettinen kompleksi; (5) nootrooppinen kompleksi; (6) kortisolia estävä kompleksi; (7) ruokahalun suppressiokompleksi; ja (8) erityinen biosaatavuuskompleksimme. Saatat tarvita annosmuutoksia tai erityisiä testejä, jotta voit ottaa molemmat lääkkeet turvallisesti yhdessä. Tutkijat ovat saattaneet löytää myös muita syitä kohtuulliseen kahvinkulutukseen. Tämä köysimainen, kuituinen, hiipivä viiniköynnös löytyy usein symbioottisesti kietoutuneena Purple Lotuksen ympäriltä. Voimakasta Fool's Cap- ja Golden Lotus -keittoa voidaan lisätä teehen kohtalaisen piristeenä ja voimakkaana tonicina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *